Sistemler

21.01.2014 05:20

OFİS SİSTEMLERİ

Çağrı inşaat firmamız bölme sistemleri sektöründe faaliyet göstermektedir. Sektörde yaptığımız çalışmalar ara bölme sistemleri ofis bölme sistemleri panel bölme sistemleri bölme duvar sistemleri vs. olarak hizmetinize sunulmaktadır. Kısaca bilgi vermek gerekirse;

 Ara bölme sistemleri; esnek ve estetik çözümleri sunabilmektedir. Bölme sistemleri gelişmiş bir sistem olmakla beraber ısı yalıtımı sağlamaktadır. Bu sistemler sizlerin seçimleri renk model ve desen seçiminize göre yapılmaktadır. Tuğla duvarlardan ince tasarlandığı için mekânınıza alan kazandırmaktadır. Bölme sistemleri çift cam arasında olan şerit perde bölmesi açıkken şeffaflık verir, kapalıyken ise duvar görüntüsü vermektedir. Köşe tasarlanması özel olması nedeniyle 360 derece açı ayarlanabilmektedir. Mekânınızdaki ara bölmelerinize istenilen kavis verilebilmektedir. Bu bölme sistemleri seslere karşıda izolasyon sağlamaktadır.Ofis bölme sistemlerinde gürültü tamamen kaybolmaktadır. Bu bölme sistemlerindeki hacim fonu sesin kaybolmasına azalmasına yardımcı olmaktadır. Bölme sistemleri mevcut duvar bölme sistemlerine nazaran daha kuvvetli olmakla birlikte, büronun tam kapasite çalışmasını sağlamaktadır. Bölme sistemleri çeşitleri şunlardır; yarım camlı ofis bölme, tam camlı ofis bölme, yatay camlı ofis bölme, panel camlı ofis bölme, seperatör ofis bölme olarak hizmetinize sunulmaktadır.

Cam bölme çoğunlukla insanların çok, yoğun çalışılan iş ortamlarında tercih edilmektedir. İsteğe bağlı aralara duvarlar yaptırılabilmektedir. Yarısı cam yarısı duvar olarak yapıldığı zaman ve renkle uyumlu olduğun andan itibaren dekorasyon ayarlandıktan sonra hoş, zarif bir görüntü vermektedir. İster yarım ister tam olarak yapılabilmektedir. Bölmeler ortam içerisinde daha fazla çalışma alanlarının oluşması için tercih edilmektedir. Camlar üzerine şirket logosu, desenler ya da buzlu cam yaptırabilirsiniz. Ofislerde kullanılması insanlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi açısından tercih edilmektedir.

Firmamız tüketici memnuniyetini sağlamak için yenilikçi tasarım ve kaliteli hizmet sunmaktadır. İnşaat firmamız tamamen kaliteli ithal ürün ve ISO 9001 sertifikasına sahip malzemeler kullanmaktadır. Uzmanlaşmış kadromuzla ve çalıştığımız montaj ekibimizle desteğimizle sizlere yardımcı olmaktayız. Kullanılan malzemeler özenle seçilmektedir. Yapılan ve değerli müşterilerimize verilen hizmetimiz sınırsızdır. Kişiye özel istenilen ürünler yapılabilmektedir. Yapılan ürünlerde 2 yıl garanti verilmektedir. Garantisinin yanı sıra uzun yıllar bakım yaptırmadan kullanabilme şansına sahip olabileceksiniz.